Online-forløb Til dig, der gerne vil have det lettere med din angst

Forløbet er gratis og kræver ingen oprettelse. Du kan altså starte i dag med de første vidoer. Og fortsætte i dit eget tempo.

Du får:

  • Et grundigt online-forløb om angst.
  • Teknikker til mere ro i hverdagen.
  • Et stærkt supplement til samtaler med fagpersoner.

Start forløbet her

Den måde, værten i videoerne siger tingene på, er virkelig dejlig. Det giver mig mod på rent faktisk at gøre noget ved den her undgåelsesadfærd.

Deltager på forløbet

Hvis du gerne vil have det lidt lettere med din angst

Du får et online-forløb bygget op med viden og råd til at håndtere angst. Det hele kommer som 28 korte videoer. Hvor der er fokus på at give dig viden om angst og konkrete værktøjer til at få det lettere med din angst.

Forløbet er udviklet i tæt samarbejde med en psykolog, der er ekspert i behandling af unge med angst. Det er psykoedukation, der kombinerer viden om angst med gode værktøjer, de unge kan bruge i deres hverdag.

Start forløbet her

Stor tilfredshed med forløbet

Rapporten præsenterer de vigtigste konklusioner fra evalueringen.

Vil anbefale det til andre
74 %
Indholdet er nyttigt
95 %
Let at forstå indholdet
79 %

Forløbet er åbent for alle

Online-forløbet kræver hverken tilmelding, licens eller oprettelse. Det er åbent for alle og frit tilgængeligt.

Det kan vi, fordi Mindhelper er finansieret af de fem danske regioner. De betaler for, at vi kan stille alt materiale til rådighed for dig. Uden at du skal betale eller registrere en bruger på siden. Der er åbent og du kan starte forløbet med det samme.

Du kan bruge forløbet på mange måder

Forløbet er udviklet, så du kan bruge det på egen hånd. Vi opfordrer til, at du inddrager forældre eller andre du er trygge ved i processen. Men det er ikke et krav.

Andre deltagere bruger allerede forløbet på mange forskellige måder. Nogen plukker det ud, de synes er interessant. Nogen følger det fra start til slut. Nogen ser videoerne om morgenen, andre ser dem om aftenen. Du bestemmer selv, hvordan du bruger det.

Undervisning om angst - ikke behandling

I forløbet får du viden om angst og gode råd til at håndtere angst. Men det er vigtigt, at du ved, at det ikke kan stå i stedet for behandling.